Νέα

Εξυπηρέτηση όλων των συνταξιούχων του Ο.Α.Ε.Ε. που έχουν βιβλιάρια Ι.Κ.Α. για θέματα ασφαλιστικής ικανότητας από τον Ο.Α.Ε.Ε.


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΟΑΕΕ
        

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εξυπηρέτηση όλων των συνταξιούχων του Ο.Α.Ε.Ε. που έχουν  βιβλιάρια Ι.Κ.Α. για θέματα ασφαλιστικής ικανότητας από τον Ο.Α.Ε.Ε.


Ο ΟΑΕΕ ενημερώνει τους συνταξιούχους του, μετά από συνεννόηση των Διοικήσεων των φορέων  Ι.Κ.Α. και Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ότι από 01/04/2016 οι άμεσα συνταξιούχοι γήρατος ή αναπηρίας αορίστου χρόνου χωρίς προστατευόμενα μέλη, δηλαδή όλοι οι συνταξιούχοι του Ο.Α.Ε.Ε. πλέον θα εξυπηρετούνται για θέματα ασφαλιστικής ικανότητας από τον Οργανισμό μας και για θέματα χορήγησης παροχών σε είδος από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. σύμφωνα με το τόπο κατοικίας του συνταξιούχου.

Ως εκ τούτου όσοι παλιοί συνταξιούχοι έχουν ακόμα στα χέρια τους βιβλιάρια Ι.Κ.Α. θα πρέπει οι ίδιοι ή εκπρόσωποι τους (χωρίς εξουσιοδότηση) να προσέρχονται στα κοντινότερα περιφερειακά τμήματα του Ο.Α.Ε.Ε., προκειμένου να τεθεί σφραγίδα επί του βιβλιαρίου Ι.Κ.Α. με την ένδειξη συνταξιούχος του Ο.Α.Ε.Ε.

Επισημαίνεται ότι δεν αφορά τους συνταξιούχους με βιβλιάρια Ο.Α.Ε.Ε. ή σε όσους έχει τεθεί σφραγίδα στα βιβλιάρια του Ι.Κ.Α.